dimarts, 16 d’octubre del 2012

Pissarra Digital

La  pissarra digital és un instrument molt útil en el mòn que vivim avui ja que aquesta eina serveix per interactuar amb els infants d'una forma divertida i creativa.


Creiem que la pissarra digital té molts aspectes positius tant per els docents com pels alumnes.
Pel docent és més fàcil adaptar-se a les diferents estrategies docents, i sobretot un aspecte molt important és l'estalvi de temps que suposa una pissarra digital.
Pels nens i nenes genera un increment de motivació perquè és una eina innovadora i creativa, a la vegada que ofereix als infants interactuar de manera més activa. Un altre punt a favor es que els alumnes que tenen alguna discapacitat també es veuen afavorits perquè la PDI ens permet reproduir sons, fer els dibuixos o les lletres més grans, etc.
No obstant, ens sembla important considerar que és important tindre una pissarra de guix per si un dia l'electricitat falla i tindre aquesta de reforç.

Per acabar volem anomenar els elements que formen una pissarra digital com a tal, ja que ens sembla interessant saber de les parts que es compon una PDI:
  • Ordinador multimèdia
  • Projector
  • Medi de conexió
  • Pantalla interactiva
  • Software de la pantalla interactiva



Seguidament, us penjarem un vídeo per tal de mostrar les activitats que es poden fer en una pissarra digital.


Esperem que a poc a poc ens anem adherint a aquestes noves tecnologies a les aules actuals per tal de estar al dia i donar classes cada dia de millor qualitat.



4 comentaris:

  1. Esperem que aquestes noves tecnologies arribin a totes les aules i que tots els alumnes es puguin beneficiar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltes també ho esperem, ja que amb aquestes eines les classes serien molt més activeS!

      Elimina
  2. Bones!!

    Cada cop són més freqüents les noves tecnologies, ja que vivim en un món canviant, estem d'acord en que hi hauria d'haber una pissarra digital en cada aula, ja que proporciona facilitat i comoditat tant per als educadors com per als alumnes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estem molt d'acord amb la vostre aportació! Tant de bo siguin més frequents les PDI a les aules!

      Elimina